Glow Time Pro BB Cream er en vektløs hudvennlig foundation som ikke smitter av, nærer huden og beskytter med SPF25. 

Den kommer i 14 nyanser så det er enkelt å finne sin perfekte match. 

Men hva er egentlig en BB-krem? 

Noen BB-kremer er fargede dagkremer med noen ekstra hudpleiende ingredienser. Vår BB-krem er mye mer enn det. Dette er en byggbar foundation med medium til full dekk. Glow Time Pro tar flytende foundation til neste nivå ved å nære huden, samtidig som den dekker ujevnheter, pigmenteringer, misfarging, arr og kviser og jevner ut hudtonen. Resultatet er en strålende sateng-finish med sømløs dekk. 

Hvorfor bruke en BB-krem istedenfor en vanlig foundation? 

Dette går mer på personlige preferanser. Vår Glow Time Pro BB Cream fungerer også som hudpleie, takket være ingredienser som solsikkeolje, epleekstrakt og grapefruktekstrakt. Hver ingrediens er blitt plukket ut for sine gode effekter på huden, slik at du kan få en sunnere hud, uten at det går på bekostning av resultat. En BB-krem har byggbar dekkevne mens en foundation oftest har en mer statisk dekk.
Glow Time Pro kan derfor brukes både som foundation og concealer, og dekkevnen kan tilpasses individuelle behov.

Fargetilpasning med Glow Time Pro BB Cream

Glow Time Pro BB Cream kommer i 14 fargenyanser som tilpasser seg helt til hudfargen din når den først er blandet ut. Når du skal finne din perfekte match anbefaler vi å finne din nærmeste jane iredale forhandler slik at du kan få en fargematch av en profesjonell makeupartist eller hudterapaut. Om du ikke har muligheten til dette kan du starte med hudtonen din (lys, medium, mørk etc.) og undertone i huden (kald, nøytral, varm) og velg den nærmeste nyansen. Hver nyanse av Glow Time Pro BB Cream kan passe flere hudtoner.

Hvordan påføre Glow Time Pro BB Cream

Glow Time Pro BB Cream har en unik formel, og vi anbefaler å følge vår tilpassede påføring for dette produktet: "Dot. Blend. Reveal"

  1. Start alltid med en ren fuktet hud som har blitt preppet med Smooth Affair Face Primer.
  2. "Dot" en halv pumpe med BB-krem over hele ansiktet (kinn, panne, nese, hake)
  3. "Blend" raskt med fingre eller med vår Blending/Contour Brush helt til produktet ikke lenger er synlig på huden
  4. "Reveal" - vis frem din strålende hud. Etter ca. 30 sekunder vil produktet ha tilpasset seg huden og hudfargen din for et sømløst resultat.
  5. Sett sminken med en av våre Hydration Sprays for å forlenge holdbarheten på resultatet og sørge for en fuktet glødende finish.

Du kan også tilpasse resultatet med våre ulike primere, prøv for eksempel Illuminating Glow for et ekstra glødende resultat.