Arbeidet mot dyretesting har alltid stått sentralt hos jane iredale – THE SKIN CARE MAKEUP®. Våre produkter er ikke testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting.

Vi er derfor veldig stolte over å ha blitt sertifisert som dyrevennlig av Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC) og deres Leaping Bunny program. CCIC er en internasjonalt anerkjent og respektert dyrevernsgruppe og Leaping Bunny programmet anerkjenner og støtter bedrifter som bidrar i kampen mot dyretesting i kosmetikkindustrien. Dette gjelder både bruk av dyr i testing av produkter og ingredienser, men også tredjeparts testing av produkter for produktregistrering. Sertifiseringen kan gjenkjennes over hele verden på grunn av Leaping Bunny logoen som er høyt ansett på grunn av sin integritet og troverdighet.

Leaping Bunny sertifiseringen kommer i tillegg til vår PETA sertifisering. jane iredale har siden 2000 vært anerkjent av den internasjonale dyrevernsorganisasjonen PETA (People for Ethical Treatment) og ble i 2005 sertifisert og oppført i PETAs Cruelty-Free Shopping Guide. jane iredale er også anerkjent av den norske Dyrevernalliansen (se deres liste her.)

Om Leaping Bunny programmet

Leaping Bunny programmet tilbyr en av de mest oppdaterte oversiktene over selskaper som har forpliktet seg til arbeidet mot dyretesting ved å forby dyretesting gjennom hele produksjonsprosessen, fra ingredienser til det ferdige produktet, og som ikke tillater tredjeparts dyretesting på grunn av produktregistrering eller andre årsaker. Ved å føre disse selskapene i sin Compassionate Shopping Guide og gi dem muligheten til å bruke Leaping Bunny logoen på sine produkter, er målet å fremme salget av dyrevennlige produkter og gjøre kjøp av dyrevennlige produkter enklere og mer troverdig. Leaping Bunny sertifiseringen er gjenstand for uavhengige kontroller og fornyes på årlig basis. Du kan lese mer om Leaping Bunny programmet på www.leapingbunny.org.