starten

Jane Iredale er grunnleggeren av Iredale Mineral Cosmetics. I 1994 lanserte hun mineralmakeupserien jane iredalejane iredale var den første komplette serien på markedet som ikke bare tok hensyn til farger og konsistens, men også til hva som er bra for huden. Jane hadde lang fartstid innen TV- og filmbransjen der hun så skuespillere og modeller som slet med dårlig hud på grunn av all sminken de måtte bruke. Dette inspirerte henne til å utvikle en makeupserie som gjør godt for huden samtidig som den gir et flott resultat.

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, og er produsert uten vanlige fyllstoffer, bindemidler, kjemiske fargestoffer eller konserveringsmidler. Den dag i dag er jane iredale en av de reneste mineralmakeupseriene på markedet, og produktene er kjent blant makeupartister så vel som hudterapeuter for sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper.

Helteproduktet Amazing Base® ble lansert i 1994 og er fortsatt, over 20 år senere, et av de reneste og mest unike mineralpudderne som finnes. Noe av det som gjør mineralbasene til jane iredale så unike er de mikroniserte mineralene. De finknuste mineralene gir konsentrert fargepigment med en svært god dekkevne som allikevel ser naturlig ut. Mineralene reflekterer også lyset som treffer huden og bidrar til en sunn, naturlig glød.

du kan stole på oss

Alle våre produkter er uten parfyme og fyllstoffer som kan irritere huden. Vi utfører omfattende tester for å sørge for at våre produkter er trygge og effektive, selv for den mest sensitive hudtypen. Les mer om hvorfor man bør velge jane iredale makeup her.

Blant miljøorganisasjonene vi støtter finner du Greenpeace, Wildlife Conservation Society og The Nature Consevancy. Vi er også medlemmer av Green Spa Network og har støttet Teenage Turning Green over lang tid i tillegg til at vi var et av de første selskapene som undertegnet The Compact for Safe Cosmetics. Les mer om miljø og bærekraft her.

Vi elsker alle dyr og jobber med å verne dyr over hele verden. Alt fra ulver, isbjørner og tigere til utrydningstruede frosker – utrolig mange arter er satt i fare på grunn av de skadene vi mennesker gjør på naturen så de trenger all vår hjelp. Ingen av våre produkter er testet på dyr, vi bruker ikke ingredienser som er testet på dyr og vi selger ikke inn i markeder som krever dyretesting. Les mer om dyrevern og Leaping Bunny her.

Makeup som er bra for huden

For over 25 år siden så Jane Iredale for seg et makeupmerke som var bra for huden - hybridprodutker mellom sminke og hudpleie.

Målsettingen var å skape produkter som inneholdt utelukkende rene ingredienser som var gode for huden, uten at det gikk på bekostning av finish eller holdbarhet.

Rene produkter med vakkert resultat

I en skjønnhetsindustri full av "nei" og "ikke", ønsker jane iredale å være helt og holdent om positive muligheter. Skjønnhetsprodukter som virkelig gjør jobben, helt uten skadelige tilsetningsstoffer. Skjønnhet som kan styrke huden og få frem det absolutt beste potensiale.