Amazing Base & PurePressed Base

Vi får generelt veldig få spørsmål og henvendelser på Amazing Base og PurePressed Base. Disse produktene fungerer som både foundation, concealer, solfaktor og pudder i ett og samme produkt. Under kan du likevel lese om noen av utfordringene vi innimellom hører om, og hva vi foreslår som løsninger på problemene. Vanligvis er det bare en enkel justering i rutinen som skal til. Å bytte fra "vanlig" makeup til mineralmakeup som skal påføres i små mengder og som gir umiddelbar dekk kan kreve litt øvelse.

Vi anbefaler alltid at du bruker børstene vi har laget til våre produkter. Resultatene blir tydelig bedre. Selv om vi er mest kjent for våre fantastiske mineralpudder-versjoner har vi også en farget dagkrem, Dream Tint, en anti-age flytende foundation, HydroPure, og en BB krem med full dekkevne, Glow Time.

Utfordringer

For mye shine

Bruk en primer under produktet! Vi har tre ulike varianter, avhengig av hva slags finish du er på jakt etter. SMOOTH AFFAIR® MATTIFYING FACE PRIMER bidrar til å kontrollere glans og gi jevnere dekk med mindre produkt. Du kan også teste PurePressed som er mer matt i finishen enn Amazing Base. Husk at det å jobbe for mye med mineralene kan ha en tendens til å skille de enkelte mineralene og trekke opp de som skaper glød til hudoverflaten. Dette unngår du ved å påføre tynne lag i nedadgående strøk med børsten. Fortsett å legge i lag frem til du får den dekkevnen du ønsker. Spray deretter over med en av våre ansiktssprayer. Produktene kan også legges i lag med fuktspray mellom så alt settter seg bedre. Om du opplever at huden blir oljete på ettermiddagen likevel kan du påføre PureMatte Setting Powder. Det bygger ikke og holder huden matt og naturlig.

Fremhever porer eller fine linjer

Bruk vår Smooth Affair Primer før du påfører mineralfoundation for å jevne ut porer og fine linjer. Påfør PurePressed Base eller Amazing Base med en kost. Spray over en av våre setting-sprayer. Du kan også blande et av våre løse puddere med en fuktighetskrem for å skape en egen kremfoundation. Påfør denne med fingre eller med svamp. Om pudderet fremhever fine linjer rundt øynene kan du fukte en bomullspad med en av våre fuktsprayer og dytt forsiktig over problemområdet. Du kan også bruke en liten del fuktighetskrem på området. Man kan helt fint påføre ekstra fuktighetskrem etter at mineralene er påført.

Ujevn påføring

Om du opplever at makeupen er ujevn eller flekkete er det ofte fordi mineralene er blitt påført før fuktighetskremen er blitt absorbert, eller fordi den ligger på overflaten av huden. Dersom dette er tilfelle er den enkleste løsningen å bare vente et minutt ekstra på at fuktighetskremen absorberes, eller ved å fjerne overflødige rester av kremen. Noen typer ujevnheter kan også komme av visse svampeapplikatorer som ikke beveger seg med huden. Om du bruker svamp til å påføre et av disse produktene anbefaler vi at du bruker vår Flocked Sponge. Dette er den eneste svampen vi har funnet som blander pulveret, og ikke trekker det ut.

Feil farge

Kanskje fargevalget ble gjort i dårlig belysning? Den beste måten å teste farger på er å gjøre det på kjevelinjen i dagslys. Fargen bør gå i ett med hudfargen her, og forsvinne helt. Om du er usikker på egen undertone, eller synes det er vanskelig å velge rett farge, kan du få hjelp hos en av våre forhandlere.

Mineral makeup

Vis frem din fantastiske glød med langvarig, naturlig sminke som er sunn for huden.

Applikasjon

Lær deg teknikker for hvordan du kan bruke produktene våre på flere måter.