Ecocert er en høyst respektert organisasjon som jobber for å fremme bruken av ingredienser som er fremstilt med fornybare ressurser og økologisk jordbruk samt produksjonsmetoder som ikke er miljøskadelige eller utrygge for menneskets helse.

Våre Hydration Sprayer er tildelt Ecocerts Natural and Organic Cosmetics sertifisering. Denne sertifiseringen er internasjonalt anerkjent og bekrefter at et produkt er naturlig og økologisk. 

Ecocert-sertifiseringen av disse produktene understreker vår innsats for å lage produkter som er rene, naturlige og miljøvennlige.

Får å bli sertifisert må produktene være i tråd med de høye kravene for Ecocert-standard. For å oppnå Natural and Organic Cosmetics sertifiseringen må produktene bestå av minimum 95 % ingredienser med naturlig opprinnelse og minimum 10 % av ingrediensene må være fra økologisk jordbruk. Våre Hydration Sprayer går til og med over denne standarden – de er 100 % naturlige og mellom 23 og 31 % økologiske. For å oppnå Natural Cosmetics sertifiseringen må produktene bestå av minimum 95 % ingredienser med naturlig opprinnelse og minimum 5 % av ingrediensene må være fra økologisk jordbruk.

Alkoholen som er brukt i Hydration Sprayene er 100 % økologisk og utvinnes fra sukkerrør. Det er kun tilsatt en svært liten konsentrasjon på omtrent 0,025 %, men gjør en vesentlig forskjell ved å bevare de økologiske ekstraktene. Den lille mengden gir ikke grunnlag for irritasjon eller tørrhet som ellers er forbundet med alkohol i kosmetikk og hudpleie.

Du finner mer informasjon om Ecocert-sertifiseringene på http://www.ecocert.com.