Contouring er en teknikk som har eksistert siden makeup-tidenes morgen og som ikke ser ut til å forsvinne med det første. Den brukes av makeup-artister verden over, men dette betyr ikke at contouring er skummelt, vanskelig eller tidkrevende. Spesielt ikke med riktig verktøy, og når du har alt du trenger samlet i ett praktisk kit!

Fremhev dine beste trekk – enkelt!

Skyggene i våre GreatShape Contour Kits er matte, og spesialtilpasset undertonene i huden din. Enten du er en Warm, Cool eller Deep, oval eller hjerteformet – photoshoot-ready makeup har aldri vært enklere!
Når du skal bruke lys og skygge til å fremheve strukturen i ansiktet ditt, trenger du bare å huske på tre enkle steg:

1.Gi dybde til benstrukturen din med contouring-pudderet, altså det mørkeste i ditt Contour Kit. Denne legger du der hvor du ønsker å lage en skygge, og dette gjelder ofte under kinnbenet, under kjeven, langs hårfestet og kanten av nesen. Prøv å se hvor det finnes naturlige skygger i ansiktet ditt, og fremhev disse!


2. Fremhev de høye trekkene i ansiktet ditt med highlighteren for å løfte frem det du liker best ved ansiktet ditt. Her kan man fremheve frem kinnben, neserygg, panne og hake. Dette gir deg både en lekker glød og mer definerte trekk!


3. Gi farge og en feminin finish med blush. Stryk blushen i ditt Contour Kit lett over kinnene. Ved å smile løfter du frem kinnet, og det blir lett å se hvor du bør legge blushen. Så trekk på smilebåndet – det er både en god makeupteknikk og bra for humøret!

Tips: dersom du har brukt flytende foundation eller Hydration Spray – pass på at huden er helt tørr før du begynner å påføre skyggene i Contour Kit. 

Spray godt med Hydration Spray når du er fornøyd med resultatet, for en contouring som sitter hele dagen, og smelter inn i huden!

Happy contouring!