Enten det er ferie eller hverdag, fest eller jobb – en naturlig, feilfri hud som stråler av ungdommelighet slår aldri feil! Legg grunnlaget for en fantastisk makeup-look med en av våre berømte foundations. Og du – husk å spraye godt med en av våre Hydration Sprays for å få mineralene til å smelte sammen. Dette gir en naturlig, glødende finish og får makeupen til å sitte hele dagen!


HydroPure Tinted Serum
Denne flytende varianten er perfekt for deg som ønsker å gi huden glød og næring! HydroPure er et avansert pleiende foundationserum med aktive ingredienser som pleier huden hele dagen. Denne foundationen har lett il medium dekkevne, gir en jevn og glatt finish, og passer perfekt for en voksen/tørr hud. 

Dream Tint® Tinted Moisturizer SPF15
Denne er en helt super kombinasjon mellom fuktighetskrem og foundation - perfekt om du bare ønsker litt farge i ansiktet! Dream Tint har lett dekkevne, og vil dermed gi et naturlig og fresht resultat. I tillegg er den oljefri og vannresistent i opptil 40 minutter, noe som gjør den perfekt på trening, fjelltur eller stranda - om du tilbringer høsten i varmere strøk. Husk at den også har solfaktor 15!

Glow Time® Pro BB Cream
En silkemyk BB-krem med middels til full dekkevne. Som navnet avslører gir Glow Time huden en lekker glød, i tillegg til å minimere porer og jevne ut hudtonen. Beskytter også huden i solen med SPF 25 i alle farger!

Beyond Matte Liquid Foundation
Beyond Matte gir mer enn bare en silkematt finish - den gir en subtil glød og god dekk, i tillegg til å være både foundation, primer og concealer i ett og samme produkt.  Beyond Matte er også den av våre flytende foundations med flest fargenyanser. 

PurePressed® Base Mineral Foundation SPF15/SPF20
Ønsker du en mattere finish er dette produktet for deg, da det er helt oljefritt. Finknuste mineraler gjør at PurePressed® Base gir en jevn og myk overflate og en naturlig finish. Tilpass sluttresultatet ditt med ulike børster – bruk en kompakt børste eller Flocked Sponge for god dekkevne, eller en større og mer «fluffy» børste for et mykere resultat. PurePressed® Base er også den av våre foundations med flest fargetoner, slik at du kan finne din perfekte match! Passer ferfekt til normal til fet hud. 

Amazing Base® Loose Mineral Powder SPF20
Dette produktet er det første av alle produkter som Jane Iredale utviklet! Som navnet sier – det er helt amazing. Som PurePressed® Base er dette pudderet også oljefritt, med finknuste, rene mineraler som gir en fantastisk finish. Amazing Base gir i tillegg en fantastisk glød! Tips: beveg børsten i sirkler ved påføring for å polere mineralene og gi ekstra glød! Super for normal til tørr hud.