Har du prøvd vår Magic Mitt enda? Den lille votten er vasker bort det minste spor av sminke kun ved hjelp av litt varmt vann. Her kan du lese mer om hva som gjør det til et så godt produkt, og hvorfor det fungerer.

Hva er en Magic Mitt?

Magic Mitt er en renseklut som raskt fjerner sminke fullstendig fra ansiktet, kun ved bruk av vann. Votten er laget en en spesielt vevd type mikrofiber som er mange ganger tynnere enn et hårstrå og som klarer å penetrere oljekonsistenser. Det vil si at den bryter overflaten til oljene som fester sminke til huden, i tillegg til at fiberne forsiktig eksfolierer huden.

Kombinasjonen av varmt vann og mikrofiber gjør om sminken til en emulsjon som enkelt kan tørkes vekk av votten. Den vil også kunne fjerne selv den mest holdbare Lip Stain.

Slik renser du den

Det å rense Magic Mitt er like enkelt som å bruke den. Først vasker du den i varmt vann med en mild såpe, til alle sminkerestene er borte. Skyll votten godt og heng den til tørk. Som med alle kluter og håndklær er det viktig å oppbevare votten et sted der den får tørke fullstendig. Når Magic Mitt er helt tørr er den fri fra døde hudceller, skitt og oljer og like hygienisk å bruke på nytt. 

10 alternative måter å bruke Magic Mitt på 

Nå som du vet hvordan Magic Mitt er laget, og hvordan man bruker den kan vi gå litt mer inn på alternative bruksområder. Magic Mitt er nemlig mye mer enn bare en ansiktsrens! Den kan brukes på mange måter, både på kroppen og i huset. Vi anbefaler derfor å alltid ha flere enn en Magic Mitt tilgjengelig. 

Her er noen smarte måter vi bruker Magic Mitt på

Kroppen

Kroppsvask: Magic Mitt er ikke bare for ansiktet. Du (og barna dine) kan også bruke den på kroppen.
Selvbruningsvott: Hold hendene rene når du påfører selvbruning ved å påføre produktet med votten.
Toner applisering: Om du er tom for bomullspads kan du bruke Magic Mitt til å påføre toner med.
Lett eksfoliering: Fiberne sørger for en lett eksfoliering, både på ansikts, men også på kroppen, for eksempel før du skal påføre selvbruner. 

På klær

Flekkfjerner: Bruk sammen med vann for å fjerne flekker på klærne. 
Deodorantfjerner: Fjern deodorantmerker fra klærne dine med en tørr Magic Mitt.

Rundt i huset

En gang i blant må vi bytte ut vår velbrukte Magic Mitt med en ny en. Men istedenfor å kaste den kan den heller upcycles til et husholdningsprodukt. 

Smykke-, linse- og glassrens: De små mikrofiberne vasker enkelt vekk fingeravtrykk og fettflekker fra smykker, briller, kameralinser, krystallvaser og liknende. Helt uten vann eller andre renseprodukter. 
Støvklut: Mikrofiberne låser støv til votten
Oppvaskshåndkle: Enkel tørking av oppvask
Vaskeklut: Du kan også bruke Magic Mitt til å vaske over baderomsservanten om du søler litt sminke eller liknende. 
Rens til frukt og grønt: Etter at du har skylt frukten og grønnsakene dine kan du tørke av dem med Magic Mitt for å fjerne eventuelle rester og skitt, samtidig som du tørker dem. 

 Kjøp Magic Mitt her