Til toppen

P R O D U K T E R  M E D  S O L F A K T O R

 

La sminken ta vare på huden din ved å både pleie og beskytte den mot solen! Selv om vanlig makeup kan virke som den beskytter fordi du ikke blir solbrent, er det viktig å være klar over at den ikke beskytter mot UVA-stråler, den delen av solstrålene som forårsaker aldring i huden. Fordelen med solfaktor i makeupen er at man kommer til der man ikke alltid ville smurt solkrem, som for eksempel rundt øynene, hvor du i stedet kan legge Enlighten Plus SPF30. Solfaktor i form av makeup er også lett å påføre på nytt i løpet av dagen over din makeuplook! Visste du at kreftforeningen anbefaler å påføre solkrem på nytt hver andre time du oppholder deg i dagslys?

 

 

DREAM TINT® TINTED MOISTURIZER SPF15

Oljefri og lett dekkende fuktighetskrem med farge som jevner hudtonen og forhindrer fuktighetstap gjennom dagen. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.

GLOW TIME® FULL COVERAGE MINERAL BB CREAM

Ny formel! Godt dekkende foundation som minimerer porer, jevner hudtonen og gir en fin glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.

AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER SPF20

4 i 1 – concealer, foundation, pudder og UV–beskyttelse. Oljefritt løspudder med rene og finknuste mineraler som gir en jevn hudoverflate med fantastisk glød. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.

PUREPRESSED® BASE MINERAL FOUNDATION REFILL

4 i 1 – concealer, foundation, pudder og UV–beskyttelse. Oljefritt, fast pudder med rene og finknuste mineraler som gir en matt og jevn hudoverflate. Bredspektret UV-beskyttelse og vannresistent opptil 40 minutter.

LIPDRINK® LIP BALM SPF15

Bredspektret UV-beskyttelse, fukt og forebygging for leppene. Avokadoolje fukter mens grønn te, kaffe og bjørnebærekstrakt forebygger mot aldringstegn. Deilig duft av sitron.

HANDDRINK® SPF15 HAND CREAM

Lett håndkrem som fukter, styrker og beskytter med bredspektret solfaktor15 og frisk sitronduft.
Nyhet

ENLIGHTEN PLUS™ UNDER EYE CONCEALER

3-i-1 beskyttende concealer til øyepartiet. Full dekk, bredspektret (UVA/UVB) solfaktor og anti-age.
Sorter etter: Navn (a > å)
Nyhet

ENLIGHTEN PLUS™ UNDER EYE CONCEALER

3-i-1 beskyttende concealer til øyepartiet. Full dekk, bredspektret (UVA/UVB) solfaktor og anti-age.