Til toppen
image

Steg for steg med en av Norges mest anerkjente makeupartister

I samarbeid med Camilla Pihl Magazine viser Tomas Erdis deg hvordan du legger en enkel, men glødende og vakker hverdagslook. Her er det mange gode tips å hente, teknikker å imitere og resultater å la seg inspirere av! 

 

 

 

 

 

PRIMER

Noe av det viktigste du gjør for et naturlig resultat som varer! Slik legger du et godt grunnlag for makeupen din, og derfor er det viktig å ikke glemme dette steget i din makeuprutine. 


 

 

 

CONCEALER

Tomas' must-have i makeupkofferten - Enlighten Concealer! Slik korrigerer du enkelt mørke ringer, røde flekker og lignende uten for mye produkt. 

 


 

 

 

 

FOUNDATION

Legg en hudpleiende base som smelter inn i huden. Her bruker Tomas Beyond Matte Liquid Foundation for å jevne hudtonen og gi en silkemyk finish!


 

 

 

LØSPUDDER

Sett basen og jevn ut hudtonen ytterligere med bestselgeren Amazing Base. Sammen med fuktsprayen Pommisst gir pudderet en jevn glød og sikrer at looken sitter hele dagen. 

 


 

 

 

 

BRONZER

Peaches & Cream Bronzer er Tomas' go-to for en jevn, fin glød. Dette multiproduktet sveipes over og brukes som både blush, highlighter og contour! 


 

 

 

BRYN

Naturlige, men fyldige og pene bryn kan virke som en kunst, men Tomas viser deg hvordan! 

 


 

 

 

 

EYELINER

Marker øynene og gi dem dybde på en subtil måte med denne eyeliner-teknikken! Tomas forteller deg hvorfor en enkel eyeliner løfter looken, og hvordan du enkelt kan tilpasse den. 


 

 

 

MASCARA

Ta vare på vippene og gi øyene et løft samtidig! Slik får du lange, naturlige og fyldige vipper, og Tomas gir deg triksene for å unngå søl.

 


 

 

 

 

LEPPER

Vi elsker denne bærfargen og ikke minst hvor fuktighetsgivende den er! Se hvordan Tomas legger en subtil, men fresh leppelook. 

SMOOTH AFFAIR® FACIAL PRIMER & BRIGHTENER

Fuktighetsgivende primer som minimerer porer og linjer, jevner hudtonen og etterlater huden silkemyk før påføring av makeup.

ENLIGHTEN CONCEALER™

Concealer med oransje undertone som dekker svært mørke ringer under øynene, hyperpigmentering eller blåmerker.
Nyhet

BEYOND MATTE™ LIQUID FOUNDATION

3 i 1 - primer, concealer og foundation. Denne semi-matte foundationen passer alle hudtyper og gir lett til medium dekk uten å bli blank i løpet av dagen

AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER SPF20

Oljefritt løspudder med bredspektret solfaktor 20 som er perfekt til en normal/tørr hud - gir en glødende finish og lett til medium dekk

BRONZER

Peaches and Cream har varme ferskenrosa toner. Multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen!

PUREBROW® BROW GEL

Pleiende brynsgelé i ulike farger som både former og definerer dine bryn

EYEBROW PENCIL

Tosidig brynspenn med presisjonstupp og spoolie som gir definisjon og farge til brynene. Fargen er vannresistent og lett å blende med egne brynshår.

EYE PENCIL

Myk og pleiende øyeblyant for definisjon.
Bestselger

PURELASH® LASH EXTENDER & CONDITIONER

Pleiende og beskyttende primer til vippene som gir tydelig tykkere og lengre vipper. Brukes under din maskara for optimal effekt og holdbarhet. Tips! Bruk alene på vipper og bryn om natten som et serum for å styrke hårveksten.

LONGEST LASH THICKENING AND LENGTHENING MASCARA

Volummaskara med stor kost for maksimal fylde og intenst blikk. Naturlige fibre bygger mens sjøgress gir fukt og pleier. Bruk lag på lag for å bygge volum og lengde. Inneholder over 50% mer produkt enn en normal maskara.

LIP PENCIL

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.
Nyhet

TRIPLE LUXE LIPSTICK

Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick™ er en rikt pigmentert leppestift som sitter lenge, er naturlig og gir deilig fukt til leppene.