Til toppen

NOVEMBER 6, 2018 10:45

Det er sesong for god mat, bobler i glasset og gode venner! Ta på deg finstasen og kom i skikkelig festhumør med en makeup som gløder. Følg disse enkle stegene for å oppnå et feilfritt resultat før julebordet. Her får du tips til hele looken – fra base til finishing touches med eyeliner og leppestift! Obs: Husk at en god hudpleierutine gjør det enklere å få sminken til å se bedre ut og sitte bedre. Rens og fukt alltid ansiktet godt før du påfører sminke!Bland Smooth Affair® Primer med Glow Time® BB Cream for å gjøre huden klar for makeup og samtidig gi lett dekk. Husk at god dekkevne blir mest naturlig med en kombinasjon av produkter – så ikke tenk at du må dekke alt i dette steget!


Dersom du ønsker mer dekk, påfør PurePressed® Base med The HandiTM Brush.


Fremhev ansiktsformen din med GreatShapeTM Contour KitBlending/Contouring Brush er perfekt for påføring av både contouring, blush og highlighter på grunn av sin skråkuttede form som gir rom for både presisjon og blending.

OBS: Husk å vaske kosten mellom hver farge, for å unngå et «skittent» resultat.


Få ekstra glød med PurePressed® Eye Shadow Peach Sherbet! Denne øyenskyggen gir en unik og lekker skimmer i huden.
Bruk fingertuppen og påfør den i øyekroken, på nesetippen og langs toppen av kinnbenet.


Nå er det tid for å sminke øynene. Legg en primer under skyggen din når du skal på fest – så slipper du å tenke på striper, dryss og at sminken forsvinner i løpet av kvelden!
Velg en Smooth Affair for Eyes som passer din hudtone og påfør over hele øyelokket, gjerne helt opp til brynet for å unngå skiller.


Gjør det enkelt for deg selv med en PurePressed® Eye Shadow Duo! Her får du to farger som passer perfekt sammen og gir blikket dybde.
Vi elsker nyheten Sunlit/Jewel, som gir en skimrende og varm look.
Husk at du også kan leke deg med ulike farger og øyeskyggekits i dette steget 😉
Begynn med en lys farge og legg den som en base over hele lokket med Large Shader Brush.
Fortsett med å legge en mørkere farge langs globallinjen, altså der øyehulen møter øyet ditt. Her anbefaler vi å bruke Crease Brush for duse linjer og enkel påføring.
Gi en smokey effekt med mer intens farge: spray Smudge Brush med Pommist Hydration Spray og påfør den mørke fargen langs vipperoten. Sprayen gjør at fargen bli sterkere og sitter enda bedre!
Legg til slutt litt av den lyse fargen midt på øyelokket med fingertuppen for å gi glød og dimensjon.


Velg din eyeliner etter hvor dramatisk du vil at looken skal være. Mystikol i fargen Onyx (svart) gir deg et intenst blikk, mens fargen Dark Topaz(brun) gir et mykt og feminint utseende.
Legg eyelineren langs vipperoten med den medfølgende kosten. Dra gjerne litt i øyebrynet for å komme nærmere vippene!

Slik tegner du en vinge på eyelineren: 
OBS! Her må du ikke løfte i brynet, da dette kan gi vingen feil vinkel.
Hold en penn fra kanten av nesen til øyekroken for å finne riktig vinkel. Tegn denne et par milimeter ut og følg den inn igjen langs vipperoten.
Dersom du ikke blir fornøyd og ikke har tid til å rette opp – dus ut lineren med Smudge Brush for en smokey effekt 😉


Velg en maskara ut i fra hvilket resultat du ønsker! Husk også å bruke PureLash® Lash Extender & Conditioner under for et bedre resultat som sitter lenger.

Volum: Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara

Lengde: PureLash® Lengthening Mascara

Sensitive øynePureLash® Mascara


Gjør leppene klare for leppestift! Tørre og grove lepper vil sjeldent gi det resultatet du ønsker. Skrubb leppene lett med den brune siden avSugar&Butter. Denne inneholder sukker og er helt trygg å spise etter at du er ferdig med å skrubbe! Tilfør fukt og gi et lite volum-løft med den rosa enden av Sugar&Butter. Denne kan sitre litt på leppene – men det betyr bare at den fungerer!


Velg en farge som passer til din look og leppestift. Vi anbefaler Crimson Lip Pencil som passer perfekt i julen med sin varme rødfarge.
Følg konturene av leppene med lineren og fyll deretter inn. Tips: begynn med et kryss i midten av amorbuen på overleppen for å gi et symmetrisk resultat.


Påfør leppestiften din med Detail Brush for å komme enkelt til å hjørnene og ut mot kanten av leppene! Vi anbefaler leppestiften Megan – en skikkelig julefarge!


Gjør looken ekstra glødende og langvarig ved å spraye over ansiktet med et lag Pommist Hydration Spray. Denne lukter i tillegg helt fantastisk!

Voilà – nå er du klar for fest!