Til toppen

Har du noen gang lurt på hvorfor pudderet ditt legger seg feil og får feil konsistens og finish? I jane iredale mener vi at makeupen blir best når man bruker flere ulike produkter sammen. Derfor har vi utviklet THE POWER OF THREE, hvor mineralpudder, kost og fuktspray kommer sammen i en fantastisk synergi! Slik fungerer det:


 

Kosten gir optimal påføring og er spesialdesignet for våre mineralfoundations. Mineralene fordeles likt på huden, og du kan velge kost etter den dekkevnen du ønsker deg. Et lite triks for ekstra glød er å bevege kosten i små sirkler – på denne måten vil hårene polere mineralene og gjøre dem enda mer lysreflekterende!

Mineralpudderne våre er satt sammen av kun mineraler og ingredienser som pleier og beskytter huden, og er helt uten fyllstoffer som tetter porene eller tørker ut huden. Både PurePressed Base og Amazing Base er godkjent av The Skincancer Foundation som UV-beskyttelse. De finknuste mineralene legger seg perfekt på huden og gir en naturlig, silkemyk finish.

 

Fuktsprayene fra jane iredale utgjør hele forskjellen. Mineralene i pudderet ditt ligger på huden som bittesmå flak, og når du sprayer over med en fuktspray, enten det er Pommist eller D2O, vil disse flakene smelte inn i hverandre og limes sammen. Sprayen gir også huden din godt med fukt og glød – kan du tenke deg et bedre utgangspunkt for en fantastisk makeuplook?