Til toppen

 

NØKKELEN TIL PERFEKTE LEPPER


Vi kan vel alle være enige om at tørre, sprukne og hovne lepper hverken er behagelig eller gøy å sminke. Med denne enkle lepperutinen fra jane iredale får du både peelet, fuktet og pleiet leppene, samtidig som du får et fargerikt resultat som sitter perfekt – hele kvelden.

 

For at de virkelig gode ingrediensene skal få trenge gjennom, og for å la leppene få puste, liker vi å skrubbe godt for å fjerne døde hudceller. Den brune enden av Sugar and Butter inneholder sukkerkorn som både skrubber og smaker søtt og deilig. Følg på med den rosa enden for maksimal fukt og pleie. Du kommer til å kjenne at den sitrer litt på leppene – dette betyr at den virker!

 

Ved å legge en kant med lipliner før leppestiften vil du både få et mer langvarig resultat, og det vil bli enklere å legge leppestiften perfekt i neste steg!

 

I dette steget er du så heldig å få møte våre splitter nye Triple Luxe Leppestifter! Oppdag den helt unike formelen som sitter lenge og er myk og pleiende. Påfør den innenfor linjene du har laget med Lip Definer og pust inn den søte, deilige duften av bjørnebær og tahitisk vanilje! 

 

En delikat gloss setter kronen på verket for din leppelook. Leppene vil se både større og mykere ut, og glossen fungerer helt ypperlig som enda et lag med pleiende, fuktende ingredienser.

Voilà! Du har nettopp gitt leppene dine form, farge og en pleiende behandling – alt i en deilig pakke!