Til toppen

APRIL 1, 2019 14:45

De fineste lookene er de som er blendet godt, tilpasset øyeformen din og der fargene harmonerer. Jeg gir deg mine beste tips for en lekker og holdbar øyemakeup.


Start med din foundation og legg makeupen også på øyepartiet for å få et jevnt og fint utgangspunkt for øyeproduktene. La den trekke godt i huden før du fortsetter slik at du hindrer skarpe linjer når du fortsetter.


Jeg liker å legge bryn først slik at jeg ser bedre hvor skyggene skal være etterpå. For definerte bryn eller for å tegne hårstrå er Eyebrow Pencil et must! Presisjonstuppen sørger for et nøyaktig resultat som holder godt. For et dusere resultat er GreatShape Eyebrow Kit et godt valg. Her kan du velge mellom 3 ulike toner for å matche din brynsfarge. Hvis du er fornøyd med brynene slik de er, kan det være lurt å bruke en brynsgelè for å holde hårene på plass hele dagen. PureBrow kommer i to ulike farger i tillegg til transparent.


Mange opplever at skyggene striper seg. Dette kan unngås ved å legge en primer før skyggene. Smooth Affair For Eyes er helt geniale og kommer i fire ulike nyanser slik at du kan tilpasse valget etter hva du vil legger oppå eller eventuelt bruke de alene for en glødende look. Bruk fingrene eller Chisel Shader Brush.

Legg deretter fargen du ønsker på lokket med tilpasset kost, personlig er jeg glad i flate, tette koster som fanger opp pigmentene godt. Chisel Shader Brush er favoritten hvis målet er rikelig med pigmenter.

Så - her kommer det viktigste når du skal legge en lekker øyemakeup; Bruk en nøytral skygge som jordtoner eller gråtoner for å blende den første skyggen opp mot globalen. Her finner du en artikkel om hvilke farger som passer til de ulike øyenfargene. Når du gjør dette er verktøyet alfa og omega! Bruk en ren kost som er lett spredt i busten og med oval form. Slik unngår du harde kanter og sørger for en fin overgang fra skyggen på lokket til jordtonen i globalen. Følg underkanten av dine øyebrynsben for å finne ut hvor skyggene skal ligge. Crease Brush gir det perfekte resultat!

I stedet for å legge en kajal på nedre vipperot, er jeg stor fan av å legge samme skygge som ble brukt i globalen også her. Dette gir en dusere effekt og et helhetlig inntrykk. Bruk en mindre og mer kompakt kost som for eksempel Smudge Brush for presist resultat.

Synes du det er vanskelig å legge liner? Øvelse gjør mester, men for å komme raskere til et godt resultat anbefaler jeg å bruke Mystikol Powdered Eyeliner. Dette er en kremet liner som du enkelt kan legge uten å bekymre deg for hakk. Mystikol er nemlig genial for å duse ut siden den ikke tørker umiddelbart! I love it!

Så – prikken over i’en. Gi looken det lille ekstra med en liten touch av øyenskyggen Peach Sherbet i øyekroken. Dette åpner blikket og gir en nydelig effekt når lyset treffer. Smudge Brush er et godt verktøy-valg også her. Peach Sherbet kan også brukes som highlight på kinnben, nese osv.

Fullfør looken med PureLash Extender & Conditioner før du legger mascara på toppen. Min favoritt er Longest Lash – mascaraen kommer på tube slik at du kan klemme ut så mye eller lite du ønsker. For ekstra intense øyne kan du legge to lag.

Så – let`s party!