Til toppen

 

OKTOBER 11, 2018 08:30

Det går mot høst – kaldere vær, kortere dager og vakre farger i naturen rundt oss. Dette er sesongen for å leke seg med fargerik festmakeup som gløder! Velg en makeup som gir fukt og pleie til huden som ofte blir tørr i høstvinden, og sett prikken over i-en med spennende farger på øyne og lepper! Denne høsten lanserer jane iredale både lekre øyeskyggepaletter og silkemyke nye leppestifter som gjør høstens festlook til en lek!


Følg stegene under for en look som gjør deg til festens midtpunkt – uten å skade eller irritere den tørre høsthuden!

 

Påfør Glow Time BB Cream etter en pleiende primer. Det beste med Glow Time er at den gir fantastisk dekkevne! Derfor trenger du veldig lite produkt for å oppnå den finishen du ønsker deg – noe som gir et mer naturlig resultat. Den gjør også at huden ser fantastisk gjennomfuktet og glødende ut! We loooove it ♥️

 

Få frem sturkturen i ansiktet ditt med tre enkle steg: contour, highlight og blush. Legg contouringen under kinnbena, i utkanten av pannen og under kjeven. For contouring som passer perfekt til DITT ansikt, følg denne guiden: https://www.janeiredale.no/contouring-til-ansikt

 

Denne høsten lanserer vi i jane iredale hele fire nye øyeskygger: tre duo-skygger og en øyeskyggepalett!

Velg duoen Berries & Cream for en varm, men lett dramatisk look som er perfekt om høsten.

Duoen Sunlit/Jewel gir en glamorøs look i bare to steg, med en skimrende gullbase og en dyp, skimrende brun til globallinjen.

For en myk og feminin look, gå for duoen Hush/Smokey Grey – denne har en lys rosa skygge til base og en lett gråfarge for å intensivere blikket.

Og sist men ikke minst – den nye øyeskyggepaletten Purple Rain. Her kan du lage en komplett look og leke deg med et spekter av feminine farger – fra lys rosa til dyp plomme og lilla. Go wild!

HOT TIP: Spray litt Hydration Spray på øyeskyggekosten din for en mer intens farge på skyggen!

 

Når øyeskyggen er lagt og du er fornøyd med resultatet – ram inn kunstverket ditt med eyeliner og maskara!

Mystikol Powdered Eyeliner påføres enkelt med medfølgende kost og finnes i hele seks ulike farger. Tips: fargen Amethyst er PERFEKT sammen med det nye øyeskyggekitet Purple Rain!

Gi volum og farge til vippene med PureLash® Lengthening Mascara. Og du – resultatet blir enda bedre dersom du bruker PureLash® Lash Extender & Conditioner under!

 

Det blir ikke skikkelig fest uten farge på leppene! Med de helt nye Triple Luxe leppestiftene fra jane iredale får du sterke farger og leppepleie i ett. Finn din favoritt blant de 15 nye fargene og opplev den silkemyke og eksklusive følelsen!

Og du – husk å ha det gøy! Vi i jane iredale mener sminke skal være gøy og få deg til å føle deg vel – ikke noe du bruker for å oppnå et umulig skjønnhetsideal.