Til toppen

 

Høstens festlook

Det går mot høst og dette er sesongen for å leke seg med fargerik festmakeup som gløder!
Velg en makeup som gir fukt og pleie til huden som ofte blir tørr i høstvinden, og sett prikken over i-en med
spennende farger på øyne og lepper. 


Følg stegene under for en look som gjør deg til festens midtpunkt – uten å skade eller irritere den tørre høsthuden!

1. Påfør Glow Time Pro BB Cream etter en pleiende primer. Det beste med Glow Time er at den gir fantastisk dekkevne! Derfor trenger du veldig lite produkt for å oppnå den finishen du ønsker deg – noe som gir et mer naturlig resultat. Den gjør også at huden ser fantastisk gjennomfuktet og glødende ut! 

2. Få frem sturkturen i ansiktet ditt med tre enkle steg: contour, highlight og blush. Legg contouringen under kinnbena, i utkanten av pannen og under kjeven. For contouring som passer perfekt til DITT ansikt, følg denne guiden:https://www.janeiredale.no/contouring-til-ansikt

3. jane iredales pigmenterte, allsidige øyenskyggepaletter gir deg uendelige muligheter og kommer i en unik, kremet formel som ikke legger seg i striper. Velg trioen Date Night for den perfekte smokey eye-høstlooken eller Brown Sugar for en varm skimrende, men lett look. For en myk og feminin look, gå for Pink Quartz - denne har en lyserosa skygge til base, en varmere gammelrosa til lokket og mørk skimrende brun til globalen. 

HOT TIP: Spray litt Hydration Spray på øyeskyggekosten din for en mer intens farge på skyggen!

4. Når øyeskyggen er lagt og du er fornøyd med resultatet – ram inn kunstverket ditt med eyeliner og maskara!

Mystikol Powdered Eyeliner påføres enkelt med medfølgende kost og har en pudderbasert formel som gjør eyeliner lekende lett - enten du liker en sotet eller grafisk look. Gi volum, lengde og farge til vippene med Beyond Lash Volumizing Mascara - en av Tomas Erdis sine absolutte favorittmaskaraer!

5. Det blir ikke skikkelig fest uten farge på leppene! For en dramatisk, matt look kan du gå for Beyond Matte Lip Stain som er en rikt pigmentert, langtidsholdbar leppefarge. Vil du la øynene få all fokuset, kan du bruke vær nærende lipgloss med hyaluronsyre HydroPure Hyaluronic Lip Gloss for ekstra pleie og lett farge. 

Og du - husk å ha det gøy! Vi i jane iredale mener sminke skal være gøy og sluttresultatet skal få deg til å føle deg vel.