Gave
Alltid vareprøve med på kjøpet
Fri frakt
Hos oss får du alltid fri frakt
Levering
Rask levering med sporing

BRONZER - PEACHES AND CREAM REFILL

Ny farge! Peaches and Cream har varme ferskenrosa toner. Multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen avhengig av resultatet du ønsk

EYE PENCIL - BLACK/GREY

Myk og pleiende øyeblyant for definisjon.

EYE SHADOW KIT

Øyenskyggepalett med fem farger for ulike look – alt du trenger på ett sted.

IN TOUCH® CREAM BLUSH - CLARITY

Kremblush som smelter inn i huden og gir et friskt utseende. Kan brukes både over og under din mineralmakeup avhengig av resultatet du ønsker. Bruk også på øyne og lepper for et helhetlig uttrykk. Tips! Bruk under leppestift for å øke holdbarheten.

JUST KISSED® LIP AND CHEEK STAIN - FOREVER PINK

Fuktighetsgivende leppepleie med en unik formel som fremhever og tilpasser seg din naturlige leppefarge. Kan også brukes i kinnene.

LIP DEFINER - CRIMSON

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.

LIP DEFINER - PINK

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.

LIP FIXATION® LIP STAIN/GLOSS - CRAZE

2 i 1 leppeprodukt med en matt, holdbar farge i den ene enden og en pleiende og forstørrende gloss i den andre. Tips! Bruk fargen alene som en base før leppestift for økt holdbarhet.

MYSTIKOL® POWDERED EYELINER

Rikt pigmentert og holdbar eyeliner med innebygd kost i lokket.

PLAYON™ LIP CRAYON - CHARMING

Leken leppestift med kremet konsistens og mykgjørende ingredienser. Ricinusolje pleier og beroliger mens vitamin E beskytter. Smart design gjør det enkelt å påføre selv mørke farger.

PUREGLOSS® LIP GLOSS - PINK LADY

Ny farge og formel! Luksuriøs, pleiende og mykgjørende lipgloss. Moringaolje nærer, avokadoolje fukter mens grønn te beskytter. Sitronskall gir en deilig duft.

PUREMOIST® LIPSTICK - CHLOE

Rik og pleiende leppestift med kremet konsistens. Vitamin A og C beskytter, solsikkeolje pleier og granateple bidrar med en deilig aroma.

PUREMOIST® LIPSTICK - GWEN

Ny farge! Gwen har en frisk, sterk cherry farge. Den har en blå undertone og fremhever hvitfargen på tennene. Rik og pleiende leppestift med kremet konsistens.Vitamin A og C beskytter, solsikkeolje pleier og granateple bidrar med en deilig aroma.

PUREMOIST® LIPSTICK - LIZ

Rik og pleiende leppestift med kremet konsistens. Vitamin A og C beskytter, solsikkeolje pleier og granateple bidrar med en deilig aroma.

PUREPRESSED BLUSH - CLEARLY PINK

NY FARGE - frisk rosa. Den eneste rosafargen i serien med gull skimmer. De andre fargene har sølv skimmer. Ren mineralblush som gir en frisk og naturlig farge. Kan også brukes på øyne og leppe for en enkel makeup.

PUREPRESSED® EYE SHADOW SINGLE - SMOKY GREY

Rikt pigmenterte mineralskygger som er enkle å påføre og sitter godt. Tips! Kan brukes både tørre og sammen med våre fuktighetssprayer for en mer intens farge.