Til toppen

TRIPLE LUXE LIPSTICK GWEN

Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick™ er en rikt pigmentert leppestift som sitter lenge, er naturlig og gir deilig fukt til leppene.

PUREPRESSED BLUSH - CLEARLY PINK

NY FARGE - frisk rosa. Den eneste rosafargen i serien med gull skimmer. De andre fargene har sølv skimmer. Ren mineralblush som gir en frisk og naturlig farge. Kan også brukes på øyne og leppe for en enkel makeup.

EYE PENCIL - BLACK/GREY

Myk og pleiende øyeblyant for definisjon.

PUREPRESSED® EYE SHADOW SINGLE - SMOKY GREY

Rikt pigmenterte mineralskygger som er enkle å påføre og sitter godt. Tips! Kan brukes både tørre og sammen med våre fuktighetssprayer for en mer intens farge.

EYE SHADOW KIT

Øyenskyggepalett med fem farger for ulike look – alt du trenger på ett sted.

MYSTIKOL® POWDERED EYELINER

Rikt pigmentert og holdbar eyeliner med innebygd kost i lokket.

LIP PENCIL - CRIMSON

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.

PLAYON™ LIP CRAYON - CHARMING

Leken leppestift med kremet konsistens og mykgjørende ingredienser. Ricinusolje pleier og beroliger mens vitamin E beskytter. Smart design gjør det enkelt å påføre selv mørke farger.

IN TOUCH® CREAM BLUSH - CLARITY

Kremblush som smelter inn i huden og gir et friskt utseende. Kan brukes både over og under din mineralmakeup avhengig av resultatet du ønsker. Bruk også på øyne og lepper for et helhetlig uttrykk. Tips! Bruk under leppestift for å øke holdbarheten.
Nyhet

BRONZER - PEACHES AND CREAM REFILL

Peaches and Cream har varme ferskenrosa toner. Multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen!

PUREGLOSS® LIP GLOSS - PINK LADY

Ny farge og formel! Luksuriøs, pleiende og mykgjørende lipgloss. Moringaolje nærer, avokadoolje fukter mens grønn te beskytter. Sitronskall gir en deilig duft.

PUREPRESSED® EYE SHADOW TRIPLE - PINK QUARTZ

Ny farge! Rikt pigmenterte mineralskygger som er enkle å påføre og sitter godt. Tips! Kan brukes både tørre og sammen med våre fuktighetssprayer for en mer intens farge.
Bestselger

JUST KISSED® LIP AND CHEEK STAIN - FOREVER PINK

Fuktighetsgivende leppepleie med en unik formel som fremhever og tilpasser seg din naturlige leppefarge. Kan også brukes i kinnene.

LIP PENCIL - PINK

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.