Til toppen

Vår dyrevennlige koste-kolleksjon er utviklet som et overlegent alternativ til naturlig hår. De er designet for å holde enda bedre på produktet og gir deg fantastisk dekk. De er lette å rengjøre og de røyter ikke.


Våre nye koster er laget av unike syntetiske fibre. Materialene er produsert av våre egne kostefabrikker og ikke kjøpt på det åpne markedet, noe som gjør dem til et overlegent alternativ til dyrehår.

Vi bruker to typer fibre: Naturon og Taklon. Naturon brukes hovedsakelig i kostene beregnet til tørre pudder. Dette myke materialet er designet for å etterligne naturlige hår. Hvert strå er ultratynt med avsmalet tupp.

Kostene til flytende og kremete produkter er laget av Taklon. Dette er et stivere materiale som forhindrer at produktet fester seg til fibrene og gjør det enkelt å påføre. Både Naturon og Taklon er god kvalitet, de er enkle å rengjøre og krever ikke sterilisering. De røyter ikke. Kostene rengjøres enkelt med en cleanser eller vanlig sjampo, fri for voksbelegningsmidler, kjemiske fargestoffer eller sterk parfyme. Dette opprettholder kostens struktur og mykhet. Du finner våre koster til hud her, øyne her og lepper her.