Til toppen

 

Få hverdagsgløden med Tomas Erdis og Camilla Pihl Magazine! 

 

Makeupartist Tomas Erdis gir deg tips og triks for en hverdagslook med naturlig finish! La din go-to-sminke være en som varer lenge, er hudpleiende og gir masse, masse glød. 

1. Primer
Begynn med Smooth Affair Primer & Brightener for en fuktet hud som både er lettere å sminke, ser mer naturlig ut og holder på sminken hele dagen. Tomas jobber primeren godt inn i huden for maksimal effekt!

2. Concealer
Enlighten Concealer er både Tomas' favoritt på sett, og vår must-have i hverdagen. Ferskenfargen i concealeren korrigerer i stedet for å dekke, noe som betyr at du kan gjøre veldig mye med veldig lite produkt. Concealeren er ekstremt drøy i bruk, og gjør at makeupen føles lett og naturlig samtidig som den gir en flawless finish! 

3. Foundation
For en fresh og glødende look bruker Tomas en flytende foundation før mineralpudder, og en ny favoritt er Beyond Matte Liquid Foundation! Her er det viktig å bygge opp foundationen litt og litt og se hvor man trenger ekstra dekk, i stedet for å legge for mye over hele ansiktet. 

4. Mineralpudder
Sett basen med en hudpleiende mineralpudder - Amazing Base er jane iredales aller første produkt, og har aldri sluttet å være en klassiker! Pudderet har høyt innhold av naturlige, finknuste mineraler, og med Hydration Spray over blir pudderet vannresistent og får en fantastisk glød. I tillegg inneholder pudderet solfaktor - perfekt for en jevn beskyttelse i hverdagen.

5. Bryn
Er det en ting Tomas elsker er det bryn, og han er ekspert på å legge naturlige, fyldige bryn. Det første han gjør er å fylle forsiktig inn med Brow Pencil, her er han utrolig lett på hånden. Deretter går han inn med PureBrow Brow Gel og koster hårene oppover - bushy brows here we come! Når gelen har fått stivne litt i brynshårene koster Tomas over med den rene kosten på baksiden av Brow Pencil, og former brynene slik han vil ha dem. 

6. Glød
Med bronzeren Peaches & Cream får du virkelig verdi for pengene - denne kan du nemlig bruke på i alle fall fire forskjellige måter. Ved å bruke fingeren og en stor kost legger Tomas glød på kinnbena, neseryggen, amorbuen på leppene og til og med som øyenskygge! Dette gir en varm glød og en utrolig fresh look. 

7. Øyne
Med kun tre produkter gir Tomas et våkent og intenst blikk. Med noe så lett som en sort kajal, Eye Pencil, går han helt inntil vipperoten for å gi fylde og markere øynene. Deretter fortsetter han med superdoen PureLash Lash Extender & Conditioner og Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara

8. Lepper
Prikken over i-en er delikate, bærfargede lepper som holder seg fuktede og fine hele dagen. Tomas fremhever konturen av leppene med Lip Definer Spice, og legger en tynt lag Triple Luxe Lipstick Jamie for å gi fylde og en fresh farge. Smekk leppene sammen - og voilá! 

Spray over det ferdige resultatet og vips - møt dagen med å føle deg like fresh som du ser ut ♥️

Sorter etter: Navn (a > å)

AMAZING BASE® LOOSE MINERAL POWDER SPF20

Oljefritt løspudder med bredspektret solfaktor 20 som er perfekt til en normal/tørr hud - gir en glødende finish og lett til medium dekk
Nyhet

BEYOND MATTE™ LIQUID FOUNDATION

3 i 1 - primer, concealer og foundation. Denne semi-matte foundationen passer alle hudtyper og gir lett til medium dekk uten å bli blank i løpet av dagen

BRONZER - PEACHES AND CREAM REFILL

Peaches and Cream har varme ferskenrosa toner. Multifunksjonelt produkt som kan brukes både som highlighter, blush, bronzer og øyenskygge. Luksuriøse, metalliske farger du kan bruke hver for seg eller blande sammen!

ENLIGHTEN CONCEALER™

Concealer med oransje undertone som dekker svært mørke ringer under øynene, hyperpigmentering eller blåmerker.

EYE PENCIL

Myk og pleiende øyeblyant for definisjon.

EYEBROW PENCIL

Tosidig brynspenn med presisjonstupp og spoolie som gir definisjon og farge til brynene. Fargen er vannresistent og lett å blende med egne brynshår.

LIP PENCIL - SPICE

Myk og pleiende leppeblyant for definisjon og kontur.

LONGEST LASH THICKENING AND LENGTHENING MASCARA

Volummaskara med stor kost for maksimal fylde og intenst blikk. Naturlige fibre bygger mens sjøgress gir fukt og pleier. Bruk lag på lag for å bygge volum og lengde. Inneholder over 50% mer produkt enn en normal maskara.

PUREBROW® BROW GEL

Pleiende brynsgelé i ulike farger som både former og definerer dine bryn
Bestselger

PURELASH® LASH EXTENDER & CONDITIONER

Pleiende og beskyttende primer til vippene som gir tydelig tykkere og lengre vipper. Brukes under din maskara for optimal effekt og holdbarhet. Tips! Bruk alene på vipper og bryn om natten som et serum for å styrke hårveksten.

TRIPLE LUXE LIPSTICK JAMIE

Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist Lipstick™ er en rikt pigmentert leppestift som sitter lenge, er naturlig og gir deilig fukt til leppene.