Til toppen

 

Matt eller glødende finish?

Er du mest glad i en matt eller skimrende look? Vi viser deg hvordan du kan få begge med jane iredale!


Matt:

1. For å holde huden matt og jevn hele dagen er det viktig med et godt underlag!
Begynn med Smooth Affair for Oily Skin for at resten av sminken skal gli på – og bli liggende.

2. Fortsett med å legge mineralpudderet PurePressed Base® med The Handi Brush. Pass på å ikke bevege kosten for mye i sirkler – da dette vil gjøre at mineralene poleres og blir mer skimrende. Spray over pudderet med Balance Hydration Spray for å fiksere og gi en naturlig look. Dersom du ønsker deg bedre dekk – legg pudderet lagvis med Hydration Spray mellom hvert lag.

3. Våre nye Contour Kits er perfekte for en matt look, da alle skyggene er matte.
Finn ut om du har varme eller kalde undertoner i huden din og velg farge etter dette. Les mer om contouring her

4. Fullfør looken med en øyenskygge som passer anledningen! 
Bone og Dark Suede er duse, bruntoner – perfekt for en hverdagslook. 

 

Skimrende:

1. Tørr hud er den største hindringen for glødende hud og en skimrende look. Pass på at du har en god hudpleierutine med rens og fuktighet slik at du har best mulig underlag for sminken din!

2. Bland Glow Time Pro BB Cream med Smooth Affair Facial Primer & Brightener – dette gir en glødende, fuktet base som dekker godt OG sitter hele dagen. Spray godt med en Hydration Spray for å fiksere og gi ekstra fukt og glød.

3. Gi ansiktet dimensjon, skimmer og glød med en av våre Bronzere. Peaches & Cream er perfekt for en lys nordisk hud. Ønsker du en mer solkysset look kan du også gå for Moonglow. Bruk en Blush Brush for enkel påføring og et feilfritt resultat!

4. Vi elsker varme bruntoner til en skimrende øyemakeup, og skyggekitet Naturally Glam gir oss alt vi trenger. Begynn med den lyseste fargen over hele lokket og jobb deg mot de mørkere fargene, smalere og smalere mot globallinjen. Bruk en Crease Brush til de mørkeste fargene for jevne og duse overganger.