Til toppen

MARS 4, 2019 14:00

Endelig vår! Det er varmere i lufta – lettere klær, lengre dager og kanskje litt ekstra inspirasjon til en frisk makeup? Vårens trender er naturlige bryn, sterke farger på øyenskyggene og glossy lepper! Vi gir vi deg tipsene til årets vårlook som sitter hele dagen, og kvelden om du vil.


For en feilfri base er primer et must! Den vil sørge for at din foundation sitter bedre og gir et jevnt resultat. Smooth Affair kommer i to ulike varianter - for normal til tørr hud og for en fetere hudtype disponert for kviser. Påfør primeren på nyrenset hud, etter fuktighetskrem. La den trekke inn i huden og følg på med ønsket foundation. Vi elsker Amazing Base Loose Mineral Powder!  Dette er 4 i 1 – Concealer, foundation, pudder og UV-beskyttelse i ett og samme produkt. Amazing Base passer alle hudtyper, men spesielt godt til en tørr hud som behøver ekstra glød. Påfør med Chisel Brush og følg på med fuktspray for det beste resultatet. Bygg opp i opptil tre lag, alt etter hvor mye dekk du ønsker. Husk fuktspray mellom hvert lag og helt til slutt for å sikre at makeupen holder hele dagen, og gir en naturlig finish.


Contouring har kommet for å bli! Vi har utvidet sortimentet med fargen Deep, som passer til mørke hudtoner. Merk at ulike ansiktsformer trenger ulik påføring. Her finner du en super guide for contouring til ditt ansikt!


PurePressed Blush har også fått et nytt tilskudd i anledning våren. Sunset legges på eplekinnene for å gi en frisk farge. Eplekinnene får du frem ved å smile det bredeste smilet du har. Blushen legges midt på den fine rundingen du får midt på kinnet. Bruk Blush Brush White Fan for et naturlig resultat.


Vi er vel alle enige om at bryn er viktig for å ramme inn ansiktet? Fyldige, naturlige bryn er fortsatt hot, men i år handler det om å ikke «overdo it». Bruk en brynsskygge for å fylle inn brynene uten å få harde linjer. Vi har allerede lagt vår elsk på den nye fargen Ash Blonde, en kald blond farge perfekt for både blondiner og brunetter! Bruk Clear Brow Gel for å holde brynene på plass hele dagen og fremheve hårene.


Du har kanskje sett de varme fargene i motebildet i det siste? Dette fortsetter også i 2019 og med det introduserer vi vårt nye øyenskyggekit - Solar Flare! Som navnet tilsier er fargene i varme, dype rødtoner samt en grå/lilla skygge som komplimenterer de varme fargene perfekt. Elsk!


Fullfør looken med naturlige lepper som skinner når solstrålene streifer forbi. PureGloss kommer denne våren med tre nye farger – velg mellom dus rosa, frisk rosa eller deilige ferskentoner. Glossen er perfekt å ha med i veska slik at du til enhver tid kan friske opp looken samtidig som du pleier leppene.

Nyt våren og smil!